خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۹:۳۶ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۶۵۳

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که انتقال باکتری‌های روده افراد سالم به مبتلایان به پارکینسون می‌تواند به بهبود علائم حرکتی آن‌ها کمک کند.

به گزارش مد نیوز به نقل از خبرآنلاین، پارکینسون یکی از بیماری‌های نگران‌کننده‌ای است که هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد و علم پزشکی تنها می‌تواند آن را کنترل کند. اما تحقیقات جدید به نشانه‌های امیدبخش در این زمینه اشاره دارد.

فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب، درباره مطالعات جدید در زمینه پارکینسون توضیح داد. در این تحقیق، میکروب‌ها و باکتری‌های روده افراد سالم به روده بیماران مبتلا به پارکینسون منتقل شدند. این مطالعه نشان داد که پس از گذشت مدتی، علائم حرکتی برخی از بیماران بهبودی یافته است.

 

اشرافی توضیح می‌دهد که باکتری‌های روده به بهبود هضم غذا، تولید ویتامین‌های خاص و جلوگیری از عفونت‌ها کمک می‌کنند. روده بیماران مبتلا به پارکینسون از نظر ترکیب میکروبی متفاوت از روده افراد سالم است، و این تفاوت می‌تواند تأثیر زیادی بر علائم این بیماری داشته باشد.

 

در این مطالعه، ۴۶ بیمار مبتلا به پارکینسون تحت نظر قرار گرفتند. باکتری‌های روده افراد سالم از طریق بینی به روده بیماران منتقل شدند و این افراد به مدت یک سال تحت بررسی قرار گرفتند. نتایج اولیه نشان می‌دهد که در برخی از بیماران علائم حرکتی بهبودی یافته، هرچند که علائم غیرحرکتی تغییر چندانی نکرده است.

 

این نتایج می‌تواند روزنه‌ای امیدبخش در درمان پارکینسون باشد، اما اشرافی بر اهمیت انجام مطالعات بیشتر با حجم بالاتر تأکید می‌کند تا بتوان به نتایج قطعی‌تری دست یافت. پارکینسون یک اختلال نورولوژیکی مزمن و پیش‌رونده است که به‌طور عمده بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد و حرکات بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تحقیقات جاری می‌تواند به شناخت بهتر و در نهایت بهبود روش‌های درمانی برای این بیماری کمک کند.

برچسب ها: پارکینسون
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: