خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۸:۴۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۳۵۲

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در نامه ای به وزیر بهداشت از عملکرد این وزارتخانه طی سه دهه اخیر در حوزه تجهیزات پزشکی انتقاد کرد و نسبت به تنزل و تزلزل جایگاه این حوزه هشدار داد.

به گزارش ساعت سلامت، دکتر حسینعلی شهریاری در نامه ای به محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواستار توجه به تدوین و تصویب اساسنامه سازمان غذا و دارو در زمینه تجهیزات پزشکی و ارائه ساختار مدون، مستقل و قوی در این حوزه شد.

در بخشی از این نامه آمده است: حوزه تجهیزات پزشکی امروزه از ارکان اصلی نظام سلامت بوده و خدمات سلامت بدون حضور فناوری های مهندسی و تجهیزات پزشکی تقریبا غیر ممکن است.

از این رو جایگاه این حوزه، نیازمند بازنگری بوده و عملکرد سازمان غذاو دارو نمی تواند پاسخگوی نیازهای این بخش از حوزه سلامت باشد چرا که تجهیزات پزشکی هیچ وقت اولویت اصلی سازمان غذا و دارو نبوده است.

عملکرد وزارت بهداشت در طی سه دهه اخیر نشان داده است که حوزه تجهیزات پزشکی دستخوش تحولات مختلفی شده و جایگاه این حوزه به شدت دچار تنزل و تزلزل شده است و متولیان متعددی همچون معاونت درمان، سازمان غذا و دارو، هیات امنای صرفه جویی ارزی و شرکت مادر تخصصی ساخت، توسعه و تجهیز بیمارستانها داشته است.

وی در این نامه از وزیر بهداشت خواست تا همچون دولت های هشتم تا دهم، امور این حوزه را به طور متمرکز در وزارت بهداشت قرار دهد.

 

منبع

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و درمان