خبر فوری
پیگیری جدی وزارت بهداشت برای افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه
۱۶:۰۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۹۲
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

آخوندزاده با تاکید بر اهمیت نسل چهارمی و پنجمی شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی، تاکید کرد: فناوری و پژوهش دانشگاه باید در ارتقای کیفیت زندگی مردم محسوس باشد و چرخه علم و فناوری در علوم پزشکی باید کیفیت زندگی را افزایش دهد.

به گزارش مدنیوز، شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان، ضمن بررسی وضعیت پژوهشی دانشگاه‌های کشور به مقایسه رتبه پژوهشی ایران با کشورهای ترکیه و عربستان در بازه‌های زمانی ۱۹۶۸ تا ۲۰۲۴ پرداخت.‎

وی با بیان اینکه کشور بخش بزرگی از تولیدات پژوهشی خود را مدیون تلاش‌های ژنرال‌های بزرگ علمی است، نقش دکتر فریدون عزیزی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه پژوهش کشور را یکی از این مصادیق دانست.

 آخوندزاده با اشاره به اینکه ۹۰ درصد افت پژوهش در کشور مربوط به تخصیص اندک بودجه‌هاست اضافه کرد: تمام برنامه‌‌ریزی‌های پژوهش محور و فناورانه بدون تخصیص بودجه پژوهشی ابتر است.

وی اضافه کرد: کشور ما سرمایه بزرگ جوانان نخبه و پژوهشگر را دارد و باید برای حمایت و نگه‌داشت این سرمایه‌ها برنامه مدون داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دو دهه اخیر کشورهای هند و چین به ترتیب رتبه اول تا سوم دنیا به لحاظ تعداد مقالات را دارند افزود: این آمار گواه این است که نمی‌توان خواهان فناوری بود ولی اثرگذاری تحقیقات را نادیده گرفت.

وی به تحقیقات دانشگاهی با هدف غربالگری نوزادان (در همان بدو تولد) در بیماری کم‌کاری تیروئید اشاره کرد و افزود: این آینده‌نگری از مشکلات تحمیل شده به بهداشت و درمان کشور پیشگیری خواهد کرد ضمن اینکه سبک زندگی خانواده را هم ارتقا خواهد داد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در جلسات هیات ممیزه و روند ارتقا نباید تنها مقاله محور باشیم اضافه کرد: باید تاثیرگذاری پژوهش‌های اعضای هیئت علمی در روند ارتقا مهم باشد.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای ارزنده دانشگاهها در پژوهش را نمی‌توان نادیده گرفت عنوان کرد: دانشگاهها باید در جذب پست‌داک مستقل عمل کنند، این موضوع در اختیار دانشگاه است، دانشگاهی که بهترین آموزش را به دانشجویان می‌دهد باید در مراحل پایانی که جذب است مستقل عمل کند.

آخوندزاده تاکید کرد: پست‌داک آرامشی برای فارغ‌التحصیلان جوان ایجاد خواهد کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه باید در دانشگاه‌ها راه برای فعالیت آموزشی و پژوهشی اساتید توانمند باز باشد تاکید کرد: در دانشگاه "سدگذاری" معنا ندارد، این موضوع راه توسعه و پیشرفت را محدود می‌کند.