خبر فوری
راه‌اندازی نخستین کلینیک پلاسماتراپی بومی در جهرم با همکاری سازمان انرژی اتمی برنامه پزشک خانواده باید از امسال آغاز شود اولین جلسه شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان برگزار شد جلسه کارگروه تحقق شعار سال در هلال‌احمر برگزار شد قدرت و اقتدار ایران و خود کفایی نیروهای مقاومت/ قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است انجام ۲۷۸ مورد عملیات امدادونجات توسط امدادگران هلال‌احمر در ۷۲ ساعت گذشته ۳ پروژه توسعه دارویی شستا افتتاح شد کیفیت هوای تهران قابل قبول است ۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر
۲۰:۵۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۸۷

به گفته محققان، قهوه صبحگاهی یا چای بعد از ظهر ممکن است از شما در برابر سرطان محافظت کند.

به گزارش مدنیوز، به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان می‌دهد که مصرف قهوه و چای با کاهش خطر ابتلاء به سرطان‌های دهان، گلو و سر و گردن مرتبط است.

«یوان چین امی لی»، محقق ارشد و اپیدمیولوژیست دانشگاه یوتا، گفت: «حتی قهوه بدون کافئین نیز تأثیر مثبتی دارد.»

به گفته محققان، سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سراسر جهان است که تنها در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۴۵۰۰۰ مورد جدید و ۳۶۴۰۰۰ مرگ و میر داشته است.

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۱۴ مطالعه قبلی را که شامل بیش از ۹۵۰۰ فرد مبتلا به سرطان سر و گردن و نزدیک به ۱۶۰۰۰ فرد سالم بود، جمع آوری کردند.

آن‌ها دریافتند افرادی که بیش از چهار فنجان قهوه در روز می‌نوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشند:

• احتمال ابتلاء به سرطان سر و گردن ۱۷ درصد کمتر است

• ۳۰ درصد احتمال ابتلاء به سرطان دهان کمتر است

• احتمال سرطان گلو ۲۲ درصد کمتر است

محققان دریافتند نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز با کاهش ۴۱ درصدی خطر ابتلاء به سرطان هیپوفارنکس، نوعی سرطان که در انتهای گلو رخ می‌دهد، مرتبط است. نوشیدن چای احتمال ابتلاء به این سرطان را تا ۲۹ درصد کاهش داد؛ و به نظر نمی‌رسد که کافئین تنها محرک این خطرات کاهش یافته باشد چراکه نتایج نشان می‌دهد نوشیدن قهوه بدون کافئین با ۲۵ درصد کاهش خطر ابتلاء به سرطان دهان مرتبط است.

محققان اضافه کردند که مطالعات قبلی نشان داده است که نوشیدن قهوه فعالیت بیولوژیکی را که می‌تواند موجب بروز سرطان شود، سرکوب می‌کند.

محققان دریافتند نوشیدن یک فنجان چای یا کمتر در روز خطر ابتلاء به سرطان سر و گردن را تا ۹ درصد کاهش می‌دهد.

با این حال، این مقاله بیان می‌کند که بیش از ۱ فنجان چای در روز با ۳۸ درصد بیشتر احتمال ابتلاء به سرطان گلو مرتبط است.

این خطر افزایش یافته ممکن است ناشی از عامل تحریک کننده ریفلاکس اسید ناشی از چای در افراد باشد. ریفلاکس با خطر بالاتر سرطان گلو مرتبط است.

لی گفت: «این یافته‌ها نیاز به داده‌های بیشتر و مطالعات بیشتر در مورد تأثیر قهوه و چای بر کاهش خطر سرطان را تأیید می‌کند.»

منبع مهر

برچسب ها: قهوه چای
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: