خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۴:۱۳ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
تعداد‌بازدید‌: ۱۰۶
با حضور وزیر بهداشت؛

اولین جلسه شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان با حضور وزیر بهداشت، جمعی از معاونان و مدیران وزارت بهداشت و اعضای این شورا برگزار شد.

به گزارش مدنیوز، محمدرضا ظفرقندی با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه سلامت دهان و دندان، گفت: حل بخشی از این مشکلات در حوزه اختیارات وزارت بهداشت و بخشی دیگر نیازمند تعامل با سایر دستگاه هاست.

وی افزود: نیاز است کمیته جایابی نیرو‌های سلامت دهان و دندان بر اساس آیین نامه‌ای مشخص، تشکیل شود تا توزیع نیرو‌ها که توسط معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت انجام می‌شود، با هماهنگی این معاونت‌ها مورد ساماندهی قرار گیرد و نیرو‌های مختلف به ویژه متعهدین سهمیه عدالت آموزشی، به کار گرفته شوند.

دکتر امیررضا رکن، مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی و رییس شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان نیز در این جلسه اظهار داشت: شاخص DMFT (شاخص تعداد دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پر شده) کودکان کمتر از ۱۲ سال در ایران نامناسب و ۱.۸۴ است که ۸۰ درصد آن، پوسیده است. بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه این شاخص باید به ۱.۴ برسد.

وی افزود: متاسفانه ۱۵ درصد از مردم ایران اصلا مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد و یا آبسه، به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان شان را بکشند. خوشبختانه در دوره اخیر وزارت بهداشت برنامه‌های خوبی برای پیشگیری از بیماری‌های سلامت دهان و دندان از مدارس در حال انجام است که اثرات آن در آینده، مشخص می‌شود.

دکتر رکن با اشاره به رتبه دوم هزینه‌های دندانپزشکی در پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت، بر افزایش بهره وری امکانات دندانپزشکی در بخش‌های مختلف دولتی تاکید کرد و گفت: سهم بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی ناچیز است و این سازمان‌ها به تعهدات خودشان عمل نمی‌کنند.

مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی از فعالیت ۴۸ دانشکده دندانپزشکی در کشور خبر داد و گفت: افزایش بی رویه و غیرکارشناسی تعداد دانشجویان در دو سه سال اخیر آسیب‌های زیادی به آموزش وارد کرده و کمبود‌های شدیدی در تجهیزات آموزشی دندانپزشکی وجود دارد که به عنوان نمونه در حال حاضر علاوه بر فضای فیزیکی به حداقل ۲۲۰۰ یونیت دندانپزشکی در دانشکده‌ها مورد نیاز است.

در این نشست همچنین معاونان وزارت بهداشت و اعضای شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان به بیان نظرات خود پرداختند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: