خبر فوری
میز الکترونیک آناتومی بدن، جایگزینی مطمئن برای تشریح اجساد استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه افتتاحیه ایران مد/ سخنرانی دکتر سعیدلو رئیس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی انجام نادرست عمل تغییر رنگ قرنیه محدوده میدان بینایی را محدود می‌کند الحاق تجهیزات جدید به ناوگان اورژانس کشور رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص بودجه پیشنهادی این سازمان در سال۱۴۰۴ توضیحاتی ارائه داد. این نرم‌افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند به شناسایی تنگی دریچه آئورت کمک کند رشد چشمگیر تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی یک حلقه هوشمند پوشیدنی با گرید پزشکی به تائید FDA رسید امیدواری‌های جدید در درمان پارکینسون؛ نقش باکتری‌های روده در بهبود علائم حرکتی کنفرانس نکات بالینی در لنزهای تماسی سمینار احیای قلبی و ریوی برگزار می شود انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی بین سازمان نظام پزشکی و وزارت رفاه جامعه پزشکی که همیشه با افتخار در صف مقدم ارائه خدمات بوده اند
۱۲:۲۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۹۴
در همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند مطرح شد؛

رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم  افتتاحیه پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین حسینی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: آبزیان به عنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می‌تواند نقش آفرینی کند و یک نقطه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در حوزه پزشکی که به عنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: دنیا در حوزه آبزی پروری رشد بسیار چشمگیری داشته است. ۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری اتفاق افتاد و در حوزه خوراکی بیش از ۶۰۰ گونه ماهی پرورش داده می‌شود و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می‌شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از ۲۰ گونه و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۰۰ گونه پرورش داده می‌شود، پس فاصله بسیار زیادی با دنیا داریم.

حسینی اظهار کرد: در حوزه آبزی مصرف متوسط سرانه دنیا حدوداً ۲۰.۷ کیلوگرم و در ایران حدود ۱۳.۸ کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان می‌دهد که باید یک کار جدی و ملی کرد.

وی ادامه داد: در بحث امنیت غذایی همانطور که می‌دانید توجه به تنش‌های آبی که در کل دنیا به ویژه در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب را باید در نظر گرفت. برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیتر و برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتر بر خلاف پیشوند آب در کنار آبزیان.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: اگر به لحاظ گازهای گلخانه‌ای بخواهیم نگاه کنیم، آن چیزی که مطرح است این است که ما باید به سمت حوزه تولید آبزیان برویم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: