خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۷:۱۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۴

کودکان یک قدرت مخفی دارند که به آنها امکان می‌دهد از یک «تله یادگیری» که اغلب بزرگسالان در آن گرفتار می‌شوند، فرار کنند. آنها قادر به متمرکز کردن حواس خود نیستند و این ویژگی به آنها کمک می‌کند تا حین کاوش در جهان چیزهای بیشتری یاد بگیرند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا : کودکان یک قدرت مخفی دارند که به آنها امکان می‌دهد از یک «تله یادگیری» که اغلب بزرگسالان در آن گرفتار می‌شوند، فرار کنند. آنها قادر به متمرکز کردن حواس خود نیستند و این ویژگی به آنها کمک می‌کند تا حین کاوش در جهان چیزهای بیشتری یاد بگیرند.
 
کودکان برای تمرکز کردن دچار مشکل هستند که این مساله برخی اوقات می‌تواند مفید باشد. تحقیقات اخیر با استفاده از فناوری دنبال کردن چشم نشان داده است که توجه کودکان زمان تلاش برای انجام یک کار، بر کل صفحه نمایش رایانه پرسه می‌زند در حالی که بزرگسالان می‌دانند که با تمرکز روی چیزهای خاصی می‌توانند کار را زودتر به پایان برسانند.
 
ولادیمیر اسلوتسکی از دست اندرکاران این کار تحقیقی و استاد روانشناسی دانشگاه ایالتی اوهایو می‌گوید: توانایی بزرگسالان برای متمرکز کردن توجه خود در زندگی روزمره معمولا خیلی کمک کننده است. اما برخی اوقات لازم است که مانند یک کودک به دنیا نگاه کنیم و چیزهایی را ببینیم که شاید در نگاه اول خیلی مهم به نظر نرسند.
 
 
این تحقیق مشتمل بر ۳۰ کودک ۴ و ۵ ساله و همچنین ۳۸ فرد بزرگسال بود و از دستگاه‌هایی برای دنبال کردن مسیر چشم استفاده شد تا مشخص شود آنها کجای صفحه نمایش رایانه را نگاه می‌کنند. مشارکت کنندگان مورد آموزش قرار گرفتند و سپس یک سری تصاویر به آنها روی صفحه نشان داده شد و از آنها خواسته شد که مطابق موارد آموزش داده شده مشخص کنند هر کدام چه موجود بوده است.
 
کودکان در حین این آزمایش به همه چیز با همه جزئیات توجه کردند و از این رو سریعتر متوجه تغییرات شدند. به گفته اسلوتسکی، مغز کودکان ۴ و ۵ ساله به اندازه کافی بالغ نشده که همانند بزرگسالان روی یک موضوع خاص تمرکز کنند و این حقیقت به آنها کمک می‌کند تا حین کاوش در جهان چیزهای بیشتری یاد بگیرند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: