خبر فوری
سیستم اسکن مغز خودکار تورینگ مدیکال مجوز FDA را گرفت کشف محموله ۵۰ میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی قاچاق در اصفهان بی‌دی گروه محصولات مراقبت‌های ویژه ادواردز لایف ساینسز را خرید راه‌اندازی دوره آموزشی کولونوسکوپی فوجی فیلم در ۱۶ کشور شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی برای تامین برق، گازوئیل آزاد می‌خرند عارف لیست داروهای وارداتی مشمول «حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده یک درصدی» را ابلاغ کرد کیت تشخیص نیاز به شیمی‌درمانی تولید ایران مجوز مصرف گرفت دستگاه سی‌تی اسکن ۳۲ اسلایس بیمارستان ولیعصر جغتای به بهره‌برداری رسید ۱۹  الی ۲۲ مهرماه۱۴۰۳ اولویت وزارت بهداشت جلوگیری از جهش قیمت تجهیزات پزشکی است وعده وزیر بهداشت: تزریق ۵ همت نقدینگی به حوزه دارو مجوز نخستین دستگاه دوزبندی خودکار انسولین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ صادر شد خبری دروغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ منتشر کردند، ما با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق بودیم «صولت مرتضوی» رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت و «سپهر خلجی» مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام شد
۱۲:۲۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۷۵
در همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند مطرح شد؛

رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم  افتتاحیه پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین حسینی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: آبزیان به عنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می‌تواند نقش آفرینی کند و یک نقطه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در حوزه پزشکی که به عنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: دنیا در حوزه آبزی پروری رشد بسیار چشمگیری داشته است. ۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری اتفاق افتاد و در حوزه خوراکی بیش از ۶۰۰ گونه ماهی پرورش داده می‌شود و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می‌شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از ۲۰ گونه و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۰۰ گونه پرورش داده می‌شود، پس فاصله بسیار زیادی با دنیا داریم.

حسینی اظهار کرد: در حوزه آبزی مصرف متوسط سرانه دنیا حدوداً ۲۰.۷ کیلوگرم و در ایران حدود ۱۳.۸ کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان می‌دهد که باید یک کار جدی و ملی کرد.

وی ادامه داد: در بحث امنیت غذایی همانطور که می‌دانید توجه به تنش‌های آبی که در کل دنیا به ویژه در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب را باید در نظر گرفت. برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیتر و برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتر بر خلاف پیشوند آب در کنار آبزیان.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: اگر به لحاظ گازهای گلخانه‌ای بخواهیم نگاه کنیم، آن چیزی که مطرح است این است که ما باید به سمت حوزه تولید آبزیان برویم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: