خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۶:۲۸ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۹۹

سازمان نظام پزشکی با انتشار مطلبی با عنوان بازخوانی نگاه رئیس جمهور منتخب به توسعه طب مبتنی بر شواهد به نقل او نوشت: طب اسلامی و غیر اسلامی ندارد.

به گزارش ساعت سلامت در این گزارش به بخش‌هایی از سخنان قبلی  دکتر مسعود پزشکیان در این حوزه اشاره شده است که به این شرح است:

  • ما طب ایرانی داریم اما چیزی به نام طلب اسلامی به این شکلی که عرضه می‌شود نداریم. طب که اسلامی و غیر اسلامی ندارد.
  • اگر طبی تاثیرگذار است و علم هم آن را می‌پذیرد پس همه می‌پذیرند و اگر تجربه‌ای پشت سر آن نیست و نتیجه آن هم مشخص نیست پس اصلاً اسلامی هم نیست.
  • تقسیم بندی طب اسلامی و غیر اسلامی غلط است. می‌توان تقسیم بندی طب سنتی و مدرن را پذیرفت اما اسلامی و غیراسلامی را نه. این حرفها به نفع اسلام هم نیست.
  • یعنی این کارهایی که امروزه انجام می‌شود و تأثیر آن از گذشته به مراتب بیشتر است، طب غیر اسلامی است؟ آن درمانی که در چهار جا اثر می‌کند اسلامی است؟
  • کاری که الان طب انجام می‌دهد و واکسنهایی الان ساخته شود و این همه تأثیر داشته غیر اسلامی و این کاری که یک عده در کشور ما انجام می‌دهند و روی چند نفر ممکن است تأثیر داشته باشد اسلامی است؟
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: