خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۰۸:۰۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۶۱۷

رژیم غذایی نامناسب می‌تواند تاثیرات منفی زیادی بر سلامت دستگاه گوارش داشته باشد و خطر ابتلا به سرطان‌های کشنده را افزایش دهد. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که انتخاب‌های غذایی غلط می‌توانند موجب بروز سرطان‌های روده، معده و لوزالمعده شوند؛ سرطان‌هایی که در حال حاضر یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در جهان هستند. این پژوهش‌ها همچنین تأکید دارند که تغییرات ساده در رژیم غذایی می‌تواند به‌طور قابل توجهی از بروز این بیماری‌ها پیشگیری کند.

به گزارش مدنیوز به نقل از شینهوا،محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیای جنوبی در دو مطالعه جدید به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، ماهی، حبوبات و لبنیات می‌تواند از ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش جلوگیری کند. در حالی که مصرف زیاد چربی‌های ناسالم، گوشت قرمز و فرآوری‌شده، فست‌فودها، غلات تصفیه‌شده و نوشیدنی‌های شیرین به طور مستقیم با افزایش خطر ابتلا به این نوع سرطان‌ها مرتبط است.

 

نتایج این تحقیق‌ها نشان می‌دهند که مصرف غذاهای با فیبر بالا، نه تنها به تقویت باکتری‌های سالم روده کمک می‌کند بلکه موجب کاهش التهاب در بدن شده و از بروز سرطان‌های گوارشی پیشگیری می‌کند. افرادی که از رژیم غذایی سالم‌تری برخوردار هستند، در مقایسه با کسانی که رژیم‌های پرچرب و پرقند دارند، نسبت به سرطان‌های دستگاه گوارش مقاوم‌ترند.

 

یوهانس ملاکو، نویسنده ارشد این تحقیق، بیان کرد: «یافته‌های ما نشان می‌دهند که تغییرات در رژیم غذایی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش ایفا کند.» به گفته وی، افزایش مصرف فیبر و انتخاب غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند گامی مؤثر در حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها باشد.

 

بر اساس این تحقیقات، انتخاب رژیم غذایی سالم نه تنها به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به کاهش چشمگیر میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان‌های گوارشی نیز منجر شود. بنابراین، با پیروی از الگوهای غذایی سالم و دوری از مصرف بیش از حد فست‌فودها و غذاهای فرآوری‌شده، می‌توان از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد و سلامت طولانی‌مدت خود را تضمین کرد.

 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: